تاریخ : 29 اسفند 3 00:48
3
کارشناس هواشناسی استان قزوین:

سرمای استخوان‌سوز قزوین ادامه دارد

  • کد خبر : 225976
  • 23 بهمن 3 19:32
سرمای استخوان‌سوز قزوین ادامه دارد
کارشناس هواشناسی استان قزوین گفت: به لحاظ دمایی همچنان استقرار هوای سرد به ویژه در طول شب را خواهیم داشت.

به گزارش شاخص خبر، مریم بهروزی درباره آخرین تغییرات آب‌ و هوای استان قزوین اظهار کرد: خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد که برای امروز و فردا وضعیت جوی در سطح منطقه پایدار است که با توجه به پایداری جو، در مناطق صنعتی و پرتردد استان احتمال افزایش آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: برای روزهای پنجشنبه و جمعه با گذر متناوب امواج حاصل از سامانه بارشی ضمن افزایش ابر در پاره‌ای از مناطق، بارش برف و باران برای مناطق کوهستانی و سردسیر پیش‌بینی می‌شود.

 

کارشناس هواشناسی استان قزوین بیان کرد: به لحاظ دمایی همچنان استقرار هوای سرد به ویژه در طول شب را خواهیم داشت.

 

بهروزی در پایان گفت: کمینه دما شب گذشته در دو ایستگاه آوج و ایستگاه تازه‌تاسیس آبگرم به ترتیب منفی ۱۵ و منفی ۱۶ و بیش‌ترین دما روز گذشته در رازمیان ۴ درجه بالای صفر گزارش شده است.

 

انتهای خبر/٣٠٠٠

لینک کوتاه : https://shakheskhabar.ir/225976

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.