جانشين فرمانده انتظامي استان قزوين:
قاچاق 14 کيلو ترياک در پوشش خانواده
۴۹ بازدید

جانشين فرمانده انتظامي استان قزوين از توقيف يک دستگاه خودرو پژو پارس و کشف 14 کيلوگرم ترياک خبر داد و گفت که اين عمليات حاصل رصد اطلاعاتي مأموران اداره عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر بوده و طي آن، 2 قاچاقچي حرفهاي در پوشش خانواده دستگير شدند.
سردار "علياصغر جمالي" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری شاخص خبر در تشريح جزئيات اين خبر اظهار کرد: ماموران اداره عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر استان با اقدامات فني و تخصصي مطلع شدند، 2 نفر در پوشش خانواده با استفاده از يک دستگاه خودرو سواري پژو پارس قصد انتقال محموله مواد مخدر از استان هاي شرقي به مقصد قزوين را دارند، كه شناسايي و توقيف خودرو در دستور کار پليس قرار گرفت.
وي افزود: مأموران سريعا به محورهايي که احتمال تردد خودرو مورد نظر مي باشد اعزام و در نهايت خودرو سواري پژو پارس را شناسايي و در اقدامي ضربتي موفق شدند آن را توقيف كنند.
جانشين فرمانده انتظامي استان قزوين با بيان اينكه در بازرسي از اين خودرو، 14 کيلو گرم مواد مخدر از نوع ترياک بالفافه که بصورت حرفه اي جاساز شده بود، کشف و هر 2 سرنشين خودرو که در پوشش اعضاي يک خانواده فعاليت ميکردند، دستگير شدند.
جمالي با اشاره به اينکه متهمان با تشکيل پرونده به مرجع قضايي معرفي شدند، خاطرنشان کرد: مردم عزيز اطمينان خاطر داشته باشند که پليس با سوداگران مرگ و قاچاقچيان افيوني برخورد قاطع و قانوني مي کند و اجازه جولان به آنان نخواهد داد.
مطالب مرتبط
دیدار تدارکاتی تیم ملی والیبال با تیم منتخب قزوین
دیدار تدارکاتی تیم ملی والیبال با تیم منتخب قزوین
قاچاق 14 کيلو ترياک در پوشش خانواده
قاچاق 14 کيلو ترياک در پوشش خانواده
در جنگ روایتها، نقطه کانونی نبرد، اهل رسانه هستند
در جنگ روایتها، نقطه کانونی نبرد، اهل رسانه هستند
خبرنگاران با هر دیدگاه سیاسی برای اعتلای ایران یکدل باشند
خبرنگاران با هر دیدگاه سیاسی برای اعتلای ایران یکدل باشند
