به گزارش خبرنگار علم و فناوری پایگاه خبری تحلیلی «شاخص خبر»، علاءالدین رفیعزاده در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری قزوین در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع تغییر ساعات اداری اظهار کرد: تغییر ساعات رسمی کشور به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسیده و دولت تابع تصمیمات کشور است.
وی افزود: مدیریت ناترازی انرژی یکی از اولویتهای دولت است که ما تلاش داریم در ساعات خالی اداری کارمندان دولت جابهجاهایی صورت گیرد و بتوانیم تا زمانی که این لایحه در مجلس تصویب میشود نیز آن صرفهجویی که مدنظر ماست اتفاق بیافتد و ناترازی جبران شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مورد طرح اصلاح نظام اداری ابراز کرد: یک سندی را در شورای عالی اداری مصوب کردیم و برنامه سال نظام اداری دولت چهاردهم را به عنوان سند رسمی ابلاغ و اجرای آن را آغاز کردیم.
این مسئول افزود: یکی از پروژههایی که در سند اصلاح نظام اداری دیده بودیم، فوریتهاتی اداری «۱۲۸ یا فواد» است که امروز هدف اصلی سفر ما به استان قزوین اجرای همین طرح است.
رفیعزاده خاطرنشان کرد: برنامهریزی ما این است که طرح فوریتهای اداری را در روزهای دوازدهم و سیزدهم اردیبهشتماه به صورت پایلوت در استان قزوین پیاده کنیم.
وی افزود: هدف از این پروژه این است که بتوانیم نظرات مردم را در مورد نحوه ارائه خدمات کارمندان دولت را در آنِ واحد دریافت کنیم و اگر در جایی بدرفتاری اتفاق بیافتد نیز مردم میتوانند بلافاصله با سامانه ۱۲۸ تماس گرفته و گزارش بدهند ته ما بلافاصله آن را بررسی کرده و همان لحظه رسیدگی کنیم و تلاش داریم همان لحظه به کسی که شکایت کرده بازخورد دهیم.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: مبنای تشخیص عملکرد کارمندان و نیاز هر استان در این زمینه بر اساس همین اجرای طرح فوریتهای اداری خواهد بود که با اجرای آن نظارتها را بیشتر خواهیم کرد.
تفویض اختیار به دستگاه اداری استان
وی با اشاره به بحث چابکسازی دولت گفت: طرح ویژهای برای واگذاری یا تفویض اختیارات به دستگاه اداری استان را داریم، معتقدیم اگر این مهم صورت گیرد هم کار مردم تسریع میشود و هم اندازه دولت را در ستاد کوچک میکنیم.
معاون رئیس جمهور در مورد اهمیت شرکتهای دانشبنیان بیان کرد: دولت بر خود واجب میداند که از شرکتهای دانشبنیان حمایت کند و وظیفه ذاتی معاونت علم و فناوری دولت همین است که امیدواریم با این حمایتها در سطح ملی و استان شاهد رونق هر چه بیشتر این شرکتها باشیم.
وی در مورد برنامههای این ستاد برای پیشگیری از دخالتهای شخصی در استخدامهای اداری تاکید کرد: ما به ملت عزیز قول میدهیم استخدامها فقط از طریق آزمون انجام شود که وزن آزمون کتبی را ۷۰ درصد و وزن ارزیابی و مصاحبه را ۳۰ درصد تعیین کردیم که این روند سبب میشود دخالتهای شخصی کاهش یابد.
اجرای طرح تربیت مدیران جوان
این مسئول عنوان کرد: اخیرا یک مصوبه داشتیم که تعیینکننده نحوه به کارگیری مدیران حرفهای است و مصوبهای هم تحت عنوان تربیت ۵۰۰ مدیر جوان برای آینده کشور داریم که این طرح مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است و این طرح اکنون ابلاغ شده است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور یادآور شد: در خردادماه آزمون سراسری برای طرح تربیت مدیران جوان را خواهیم داشت که از دانشگاهیان، بخش خصوصی و کارمندان دولت و همه کسانی که فکر میکنند، توانمندی دارند نیز دعوت میکنیم تا در این آزمون شرکت کنند.
وی گفت: البته محدودیتهایی هم گذاشتیم چراکه به دنبال تربیت مدیران جوان هستیم و برای آن سقف سنی تعیین کردیم به طوری که کسانی که فوق لیسانس دارند تا سقف سنی ۴۰ سال و دکتری ۴۵ سال میتوانند شرکت کنند.
رفیعزاده در پایان تاکید کرد: با اجرای این سه طرح تلاش میکنیم تا انتخاب و انتصابات دولتی همراه با عدالت را اجرا کنیم.
انتهای خبر/۲۰۰۱