به گزارش خبرنگار اجتماعی شاخص، فرهاد بهرامی در اولین دوره آموزشی نظارت الکترونیکی(پابند الکترونیکی) اظهار کرد: پابند الکترونیکی یک از ابزارهای نوین و قانونی برای کاهش جمعیت زندانها میباشد که علاوه بر جلوگیری از افزایش جمعیت زندان به مددجویان این امکان را می دهد تا دوران محکومیت خود را در کنار خانواده سپری کنند.
وی ادامه داد: افرادی که از این پابند استفاده می کنند به صورت برخط با سامانه های الکترونیکی در مرکز پابند استان رصد می شوند تا در صورت خارج شدن از محدوده تعریف شده بلافاصله احضار و از ادامه استفاده از پابند الکترونیکی محروم شوند.
بهرامی بیان کرد: مددجویانی می توانند از این امکان بهره مند شوند که به جرایم تعزیری از درجه پنج تا هشت (کسانی که به حبس تا ۵ سال یا پرداخت جزای نقدی تا مبلغ ۱۸ میلیون تومان) محکوم شده و شرایط لازم را داشته باشند.
وی اضافه کرد: در شش ماهه نخست سالجاری 258 زندانی در حال استفاده از پابند الکترونیک هستند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 77 درصد رشد داشته است.
مدیرکل زندانهای استان قزوین بیان کرد: در سالجاری علاوه بر نظارت الکترونیکی بر زندانیان در قید پابند؛ بصورت میدانی نیز از آنان در محل سکونت و اشتغال بازدید بعمل آمده است.
بهرامی با بیان اینکه تاکنون 3 نفر از مددجویان از نظام نیمه آزادی بهرهمند شدهاند گفت: در نظام نیمه آزادی محکوم میتواند در زمان اجرای حکم حبس فعالیت های حرفه ای، آموزشی، حرفه آموزی، درمانی را در خارج از زندان انجام دهد.
وی تصریح کرد: مددجویانی که به حبس تعزیری درجه پنج الی هفت محکوم شده، شاکی آنها گذشت کرده باشد و به انجام یک فعالیت شغلی، آموزشی و حرفه ای تعهد دهند در صورت اخذ تامین مناسب می توانند از نظام نیمه آزادی استفاده کنند.
گفتنی است؛ از ابتدای تشکیل مرکز پابند الکترونیک در استان بیش از یک هزار و 100 نفر از پابند الکترونیک بهره.مند شدهاند.
انتهای خبر/۱۰۰۳