تاریخ : 30 فروردین 4 20:28
3
مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین عنوان کرد:

شرکت ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی در دوره تیراندازی بسیج

  • کد خبر : 226003
  • 26 فروردین 4 16:48
شرکت ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی در دوره تیراندازی بسیج
مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین گفت: با پشتیبانی مجموعه سپاه بیش از ۱۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در دوره مهارت تیراندازی بسیج در قالب درس آمادگی دفاعی شرکت می‌کنند.

به گزارش شاخص خبر، به نقل از روابط‌عمومی بسیج دانش‌آموزی استان قزوین ابراهیم رسولی‌فر گفت: حدود ۳۴ هزار دانش‌آموز استان قزوین تحت آموزش درس آمادگی دفاعی قرار گرفته و با همکاری اداره آموزش و پرورش و با پشتیبانی مجموعه سپاه استان بیش از ۱۰ هزار نفر از این دانش‌آموزان در دوره مهارت تیراندازی بسیج در قالب درس آمادگی دفاعی شرکت می‌کنند.

 

وی افزود: تمامی دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی نهم، دهم و دوازدهم دختر و پسر که درس آمادگی دفاعی دارند، این درس را با رویکرد مهارت افزایی، تعمیق فرهنگ دفاع مقدس، ایثار، جهاد، ارزش‌های معنوی شهادت و مجاهدت در راه خدا سپری می‌کنند.

 

این مسئول با اشاره به محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی تصریح کرد: محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی شامل آشنایی با اهداف آمادگی دفاعی، فرهنگ دفاع امنیت و اقتدار دفاعی انقلاب اسلامی و آشنایی با ساختار و اهداف سازمان بسیج و معارف دفاع مقدس و نیز دفاع نظامی شامل بخش‌های نظام جمع و رزم انفرادی، آشنایی با نیروهای مسلح، سربازی، سلاح شناسی و مهارت‌های تیراندازی و همچنین دفاع غیرنظامی شامل بخش‌های جنگ نرم، پدافند غیرعامل، امداد و نجات و اردوهای عملی دفاع نظامی و اجرای میدان تیر است.

 

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین بیان کرد: دانش‌آموزان علاقه فراوانی برای حضور در کلاس‌ها و دوره های تیراندازی دارند و با همکاری مربیان سپاه استان و تیپ ۸۲ صاحب‌الامر(عج) تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه بیش از ۶ هزار دانش‌آموز پسر در دوره مهارت تیراندازی شرکت خواهند کرد

.

رسولی‌فر در رابطه با کلاس‌های میدان تیر شبیه‌سازی ویژه دختران دانش‌آموز اضافه کرد: سالن‌های شبیه ساز تیراندازی یکی از ظرفیت‌های سپاه است که دانش آموزان مدارس دخترانه باحضور در این سالن و تحت آموزش مربیان تخصصی، بصورت شبیه‌سازی با سلاح کلاشینکف تیراندازی و طبق برنامه زمانبندی بیش از ۴ هزار نفر در این برنامه شرکت خواهند کرد.

 

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین تاکید کرد: برای اجرای این برنامه‌ها هماهنگی‌های مناسبی با اداره‌کل آموزش و پرورش استان و شورای معاونین، رؤسای مناطق ۱۴ گانه و همچنین مدیران مدارس به منظور برگزاری کلاس‌های تئوری و عملی درس آمادگی برای دانش آموزان شده است.

 

رسولی‌فر در ادامه گفت: این آموزش‌های تئوری و عملی برای نوجوانان و جوانان کشورمان مهم و اثرگذار است چرا که در سند تحول آموزش و پرورش و در سند اعتلای سازمان بسیج، تربیت جوان مؤمن انقلابی و پای کار برای نظام از اهداف اصلی این اسناد بوده و به نوعی مقدمه سازی و کادرسازی برای ظهور منجی عالم بشریت به شمار می‌رود.

 

وی ادامه داد: حدود ۳۳ هزار دانش‌آموز استان قزوین تحت آموزش درس آمادگی دفاعی قرار گرفته و با همکاری اداره آموزش و پرورش و با پشتیبانی مجموعه سپاه استان از ۲۶ فروردین تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه بیش از ۸ هزار دانش آموز پسر متوسطه دوم استان قزوین در اردوی عملی میدان تیر شرکت می کنند.

 

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین افزود: تمامی دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی نهم، دهم و دوازدهم دختر و پسر که درس آمادگی دفاعی دارند، این درس را با رویکرد مهارت افزایی، تعمیق فرهنگ دفاع مقدس، ایثار، جهاد، ارزش‌های معنوی شهادت و مجاهدت در راه خدا سپری می‌کنند.

 

رسولی‌فر در رابطه با کلاس‌های میدان تیر شبیه‌سازی ویژه دختران دانش‌آموز اضافه کرد: سالن‌های شبیه‌ساز تیراندازی یکی از ظرفیت‌های سپاه است که دانش‌آموزان دخترانه باحضور در این سالن و تحت آموزش مربیان تخصصی، بصورت شبیه‌سازی تیراندازی و طبق برنامه زمانبندی بیش از ۳ هزار نفر در این برنامه شرکت خواهند کرد.

 

 

انتهای خبر/٣٠٠٠

 

لینک کوتاه : https://shakheskhabar.ir/226003

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.