تاریخ : 13 اردیبهشت 3 01:18
3
خاصیت گوشت شتر

خاصیت گوشت شتر

  • کد خبر : 214251
  • 06 مرداد 0 10:17
خاصیت گوشت شتر
متخصص طب ایرانی گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرم‌تری دارد استفاده کنیم.

به گزارش شاخص، برنامه «روزنه» با موضوع طب سنتی و درمان کرونا، در ارتباط تلفنی با حسن اکبری (متخصص آسیب‌شناسی سلولی و عضو انجمن علمی طب سنتی ایران) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

اکبری گفت: سیستم ایمنی بدن انسان اولین سنگر مبارزه با کرونا است.

وی افزود: حدود ۸۵ درصد از افرادِ آلوده به ویروس کرونا [حتی در جهش دلتا] عوارضی ندارند و متوجه به ابتلا نمی‌شوند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران تصریح کرد: فقط ۱۵ درصد از افراد آلوده به ویروس کرونا با علائم این بیماری درگیر می‌شود، در حالی که فقط ۳ درصد از این مقدار علائم و درگیری‌های شدیدی را تجربه می‌کنند.

وی با اشاره به این که ویروس کرونا به راحتی در اکوسیستم بدن حرکت می‌کند، اظهار داشت:‌ ویروس کرونا از زمان تولید اولین بشر در جهان روی زمین وجود داشته است، اما امروزه با جهش‌های جدیدی خودش را به وضعیت بحرانی نزدیک کرده است.

اکبری گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرم‌تری دارد استفاده کنیم.

انتهای پیام/1100

منبع: فارس

لینک کوتاه : https://shakheskhabar.ir/214251

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.