داوود نایب فرجی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی شاخص، اظهار کرد: آمار بازرسی و نظارت بر واحدهای نانوایی استان قزوین از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۵۱۳ مورد بوده و هر کدام به طور میانگین هفت مرتبه مورد بازرسی و نظارت قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۶۲۸ واحد نانوایی در استان قزوین فعالیت دارد، گفت: با نگاه آماری و محاسبه میزان بازرسیها مشخص میشود که به طور متوسط هر کدام از واحدهای نانوایی چندین مرتبه مورد بازرسی و نظارت قرار دارند.
نایب فرجی با اشاره به میزان تشکیل پروندههای تخلف صنفی در واحدهای نانوایی بیان کرد: در همین مدت یک هزار و یک فقره پرونده تخلف صنفی از واحدهای نانوایی سطح استان تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.
بیشترین تخلف نانوایان درحوزه لواش است
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: ۴۳ واحد نانوایی نیز در این میان به علت تخلفات مکرر مثل گران فروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه و قاچاق پلمب شده است.
نایب فرجی اذعان کرد: بیشترین تخلفات در واحدهای نانوایی استان قزوین را از نظر تعداد در شهرستان قزوین و از نظر نوع نان در حوزه لواش بوده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: تیمهای بازرسی روزانه در قالب هشت تیم به صورت صبح و عصر بر واحدهای نانوایی استان قزوین نظارت میکنند.
نایب فرجی در پایان گفت: شهروندان استان قزوین میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.
انتهای پیام/۱۰۰۳