کارشناس سیاسی تشریح کرد؛

موفقیت‌های ایران زیر سایه سیاه‌نمایی

۲۳ بازدید
موفقیت‌های ایران زیر سایه سیاه‌نمایی
سیدجواد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین» با اشاره به ابعاد جنگ ترکیبی دشمن اظهار کرد: نوک پیکان این جنگ، اندیشه و تفکر انسان‌ها را هدف قرار داده است؛ همان‌گونه که شیطان تلاش می‌کند در درون انسان نفوذ کند، دشمنان نیز با عملیات روانی و رسانه‌ای درصدد تأثیرگذاری بر ذهن و باورهای مردم هستند.
 
وی افزود: اهمیت تفکر تا جایی است که در روایات آمده است «تفکر یک ساعت برتر از هفتاد سال عبادت است»، زیرا اگر اندیشه انسان دچار انحراف شود، حتی عبادت نیز نمی‌تواند او را از مسیر صحیح خارج‌شده بازگرداند. از همین رو قرآن کریم بیش از هر چیز به تعقل، تفکر و اندیشه‌ورزی توجه داده و تلاش کرده است ذهن انسان را به سمت حقیقت هدایت کند.
 
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه در فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی باید ابتدا به اصلاح اندیشه پرداخت، تصریح کرد: پیش از آنکه بخواهیم جوانان را به انجام اعمال دینی دعوت کنیم، باید نگاه و تفکر آنان را اصلاح کنیم؛ چراکه رفتارها و کنش‌های اجتماعی از نوع نگرش و باور افراد نشأت می‌گیرد.
 
دشمن دستاوردهای ایران را هدف قرار داده است
 
محمدزاده با تأکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین راهبردهای دشمن در جنگ ترکیبی، انکار موفقیت‌های جمهوری اسلامی است، گفت: سال‌ها به مردم ایران القا می‌شد که توانایی ساخت و پیشرفت ندارند، اما امروز در حوزه‌های مختلف عمرانی، علمی، نظامی و فناوری شاهد دستاوردهای بزرگی هستیم که به دست متخصصان ایرانی رقم خورده است.
 
وی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند با سیاه‌نمایی، بزرگ‌نمایی مشکلات و کوچک جلوه دادن موفقیت‌ها، احساس غرور ملی را از مردم بگیرد. در حالی که جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی قدرت‌های بزرگ جهان نیز ناچار به اذعان به توانمندی‌های آن هستند.
 
این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: در جنگ اخیر نیز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار خود را به نمایش گذاشتند و توانستند دشمنان را با قدرت بازدارندگی و توان موشکی خود غافلگیر کنند؛ اما متأسفانه ما کمتر درباره این موفقیت‌ها سخن گفته‌ایم.
 
خودتحقیری؛ محصول عملیات روانی دشمن
 
وی با بیان اینکه بخشی از جامعه دچار خودتحقیری شده است، اظهار کرد: بسیاری تصور می‌کنند ایران در حوزه‌های مختلف موفقیتی نداشته، در حالی که اگر شرایط کشور را با دوران پیش از انقلاب مقایسه کنیم، پیشرفت‌های چشمگیری را مشاهده خواهیم کرد.
 
محمدزاده افزود: امروز در حوزه علم، فناوری، آموزش عالی، زیرساخت‌های عمرانی، صنایع دفاعی و بسیاری از عرصه‌های دیگر به دستاوردهای بزرگی رسیده‌ایم. در حالی که در دهه‌های گذشته برای بسیاری از فناوری‌های ساده نیز وابسته به کشورهای دیگر بودیم، اکنون جوانان ایرانی در پیچیده‌ترین حوزه‌های علمی و صنعتی فعالیت می‌کنند.
 
وی تصریح کرد: دشمن می‌خواهد این واقعیت‌ها دیده نشود و مردم تنها مشکلات را ببینند. البته هیچ‌کس منکر وجود کاستی‌ها، ضعف‌های مدیریتی، گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی نیست، اما نباید این مسائل باعث نادیده گرفتن پیشرفت‌های کشور شود.
 
رشد معنویت از مهم‌ترین موفقیت‌های انقلاب اسلامی است
 
این پژوهشگر با اشاره به رشد معنویت در جامعه گفت: برخلاف برخی فضاسازی‌ها، معنویت در جامعه ایران نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته است. حضور گسترده جوانان در اعتکاف، مراسم شب‌های قدر، راهپیمایی اربعین، هیئات مذهبی و فعالیت‌های دینی نشان‌دهنده افزایش گرایش به ارزش‌های معنوی است.
 
وی افزود: هزاران نفر از جوانان کشور در مراسم‌های مذهبی مشارکت می‌کنند و میلیون‌ها نفر با هزینه شخصی در پیاده‌روی اربعین حضور می‌یابند که این موضوع در دنیا کم‌نظیر است. همچنین توسعه حوزه‌های علمیه، افزایش تعداد دانشجویان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی از دیگر نشانه‌های رشد معنویت و آگاهی در جامعه است.
 
محمدزاده خاطرنشان کرد: امروز حتی در زندان‌ها نیز شاهد تربیت حافظان قرآن، مهارت‌آموزی و بازگشت بسیاری از افراد به مسیر صحیح زندگی هستیم که همه این موارد از موفقیت‌های فرهنگی جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.
 
باید روایت موفقیت‌ها را تقویت کنیم
 
وی با تأکید بر ضرورت تقویت روایت پیشرفت و موفقیت در جامعه گفت: ما باید علاوه بر بیان مشکلات، دستاوردها و ظرفیت‌های کشور را نیز به مردم معرفی کنیم. جوانان ایرانی در عرصه‌های علمی، ورزشی، فرهنگی و نظامی افتخارات بزرگی کسب کرده‌اند و این موفقیت‌ها باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
 
محمدزاده در پایان بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی، معنوی، نظامی و اجتماعی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است و نباید اجازه دهیم عملیات رسانه‌ای دشمن این دستاوردها را کمرنگ جلوه دهد. نقد و مطالبه‌گری ضروری است، اما انکار واقعیت‌ها و موفقیت‌های کشور، همان چیزی است که دشمن در جنگ ترکیبی به دنبال آن است.

انتهای خبر/

مطالب مرتبط