سرپرست آموزش‌وپرورش قزوین خبر داد؛

«احلی من العسل» با حضور ۵ هزار نوجوان قزوینی

۳۰ بازدید
«احلی من العسل» با حضور ۵ هزار نوجوان قزوینی
روح‌الله محمدخانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»، از برگزاری باشکوه مراسم «احلی من العسل» با حضور گسترده دانش‌آموزان استان خبر داد.

وی با اشاره به ابعاد معنوی این رویداد، اظهار کرد: این مراسم فراتر از یک تجمع ساده، تجربه‌ای عاطفی و روحانی است که بر محور عشق، معرفت و ذوق معنوی شکل گرفته است.

سرپرست آموزش‌وپرورش استان قزوین افزود: نام «احلی من العسل» تداعی‌کننده این حقیقت است که لذت‌های معنوی، پایدارتر و والاتر از لذت‌های مادی بوده و انسان را از نیازهای جسمانی به اوج نیازهای روحانی می‌رسانند.

وی، ذکر، دعا و اشعار حماسی را ابزارهای اصلی این مراسم برشمرد و تصریح کرد: این عناصر همچون پلی، دانش‌آموزان را از هیاهوی زندگی روزمره جدا کرده و به آرامش و اتصال به خداوند و اهل‌بیت (ع) می‌رسانند.

سیره حضرت قاسم (ع) بهترین الگوی عملی برای نوجوانان است 

محمدخانی در ادامه با الگوسازی از شخصیت حضرت قاسم (ع)، گفت: ایشان نماد جوانی، شجاعت و عشق خالص هستند و جمله تاریخی «احلی من العسل» در شب عاشورا، حلاوت دیدار معشوق را بر هر شیرینی مادی برتری بخشید.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این مراسم در فضاهای آموزشی، این پیام را به دانش‌آموزان منتقل می‌کند که دین و معنویت همچون رودی زلال در دل تاریخ جاریست و با احساسات، شور جوانی و عشق ناب گره خورده است.

این مسئول با اعلام جزئیات برگزاری مراسم افزود: این آیین در مناطق مختلف استان و در مساجد و اماکن متبرکه و به شکل‌های هیات‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود و در مرکز استان، دو مسجد محمدرسول‌الله(ص) و مسجد ولایت میزبان این همایش خواهند بود.

وی تصریح کرد: مراسم مسجد محمدرسول‌الله و ولایت با حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز برگزار و همایش مسجد محمدرسول‌الله توسط صداوسیمای استان قزوین به‌صورت زنده پخش خواهد شد.

محمدخانی با اشاره به استقبال دانش‌آموزان گفت: در مجموع نزدیک به ۵ هزار دانش‌آموز در سراسر استان در این همایش معنوی شرکت می‌کنند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه کلام و سیره حضرت قاسم (ع)، بهترین الگوی عملی برای نسل نوجوان است، یادآور شد: این مراسم روز یک‌شنبه ۳۱ خرداد، ساعت ۹:۳۰ صبح برگزار می‌شود.

انتهای خبر/۷۰۰۳

مطالب مرتبط