نماز وداع با رهبر شهید در قم اقامه شد

۷۰ بازدید
نماز وداع با رهبر شهید در قم اقامه شد
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»، از ساعات اولیه بامداد، مسیرهای منتهی به مسجد مقدس جمکران مملو از جمعیتی بود که برای حضور در این آیین تاریخی خود را به شهر مقدس قم رسانده بودند.

عزاداران با در دست داشتن پرچم‌های عزا و سر دادن نوحه و مرثیه، در فضایی مملو از اندوه و معنویت، آخرین وداع خود را با رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان به جا آوردند.
 
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس حضرت آیت‌الله جوادی آملی نماز را بر پیکرهای مطهر اقامه کردند. همزمان با آغاز نماز، فضای مسجد مقدس جمکران و صحن‌های اطراف آن مملو از زمزمه دعا، اشک و سوگواری عزادارانی شد که از اقصی‌نقاط کشور در این اجتماع باشکوه حضور یافته‌اند.
 
بر اساس برنامه اعلام‌شده، پس از پایان نماز، آیین تشییع پیکرهای مطهر از مسجد مقدس جمکران آغاز شده و تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) ادامه خواهد یافت.

دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی نیز با استقرار در مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم، تمهیدات لازم را برای خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران فراهم کرده‌اند.
 
مراسم امروز، یکی از مهم‌ترین آیین‌های بدرقه رهبر شهید انقلاب به شمار می‌رود و با حضور گسترده مردم، جلوه‌ای از همبستگی، وفاداری و همراهی اقشار مختلف جامعه را به نمایش گذاشته است.

انتهای خبر/

مطالب مرتبط