فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) قزوین:

خون‌خواهی شهدا مطالبه ملت ایران است

۶۹ بازدید
خون‌خواهی شهدا مطالبه ملت ایران است
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»؛ سردار رستم‌علی رفیعی‌آتانی، صبح امروز در مراسم گرامیداشت «قائد شهید امت» که در مسجد امام حسن عسکری(ع) قزوین برگزار شد، با درود به حضرت ولی‌عصر(عج)، حضرت زینب کبری(س)، روح بلند امام شهید، رهبر شهید، شهدای اسلام، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای جنگ ۱۲ روزه، شهدای جنگ رمضان، شهدای نیروهای مسلح، دانشمندان شهید و همه شهدای راه حق، اظهار کرد: ملت ایران راه شهدا را با قدرت ادامه خواهد داد.
 
وی با گرامیداشت یاد شهدای استان قزوین از دوران مبارزات انقلاب اسلامی تاکنون، از شهید محمدعلی رجایی، شهید عباس بابایی، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، سردار شهید امیر رضایی، فرماندهان شهید نیروهای مسلح، شهید حاجی‌زاده و دیگر شهدای پرافتخار استان و کشور یاد کرد و گفت: قزوین همواره در رکاب امام و انقلاب اسلامی درخشیده و نام فرزندان این استان در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ماندگار است.
 
مردم قزوین از نخستین ساعات شهادت امام شهید در صحنه بودند
 
رفیعی‌آتانی با اشاره به نخستین ساعات اعلام خبر شهادت «امام شهید» گفت: ساعت پنج صبح، همزمان با اعلام خبر شهادت، مردم قزوین به صورت خودجوش در مسجد امام حسن عسکری(ع) حضور یافتند؛ بانوان با ضجه و اشک و مردان با بغض و صلابت، یک مطالبه مشترک داشتند و آن خون‌خواهی و انتقام از عاملان این جنایت بود.
 
وی افزود: شعار نخست مردم از همان ساعات اولیه، انتقام از دشمنان بود و این مطالبه همچنان در دل ملت ایران زنده است و با فرمان ولی خدا و در مسیر تحقق وعده الهی دنبال خواهد شد.
 
حضور کم‌نظیر مردم قزوین در مراسم تشییع
 
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین حضور مردم در مراسم تشییع «قائد شهید امت» را تاریخی توصیف کرد و گفت: مردم استان قزوین در سه روز برگزاری مراسم، حضوری کم‌نظیر و ماندگار رقم زدند.
 
وی ادامه داد: در روز نخست بیش از ۲۱ هزار نفر، در روز دوم بیش از ۳۲ هزار نفر و در روز تشییع نیز بیش از ۵۴ هزار نفر از مردم استان در تهران حضور یافتند و افتخاری بزرگ برای قزوین خلق کردند.
 
رفیعی‌آتانی تصریح کرد: بخش عمده مردم با خودروهای شخصی راهی تهران شدند، تمام ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ظرفیت شرکت‌های صنعتی، اتوبوس‌ها و امکانات حمل‌ونقل در اختیار مردم قرار گرفت و بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ نفر نیز از طریق حمل‌ونقل ریلی در مراسم حضور یافتند.
 
وی تأکید کرد: این حضور باشکوه، جلوه‌ای از وفاداری مردم به امام، انقلاب و آرمان‌های شهدا بود و در تاریخ این ملت ماندگار خواهد شد.
 
برگزاری مستمر مراسم‌های بزرگداشت در استان
 
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با اشاره به ادامه مراسم‌های گرامیداشت در سطح استان گفت: از زمان بازگشت مردم از تهران تاکنون، مراسم‌های متعددی برای بزرگداشت امام شهید در شهرها، بخش‌ها، روستاها و مساجد استان برگزار شده و مردم همچنان با شور و عشق در این برنامه‌ها حضور دارند.
 
وی افزود: مردم آماده‌اند از امام شهید خود تجلیل کنند و در مسیر خون‌خواهی و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی با تمام توان در میدان حضور داشته باشند.
 
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای دفاع از کشور
 
رفیعی‌آتانی با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سپاه، بسیج، ارتش، فرماندهی انتظامی و جامعه اطلاعاتی کشور با آمادگی کامل در میدان حضور دارند و برای دفاع از امنیت و عزت ملت ایران آماده‌اند.
 
وی افزود: تاکنون بیش از ۱۳۴ هزار نفر در قالب سازماندهی‌های مختلف در استان قزوین ساماندهی شده‌اند و این آمادگی همچنان ادامه دارد.
 
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین خاطرنشان کرد: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند ملت ایران را دچار تردید کند، اما ملت ایران با وحدت و حضور خود، همه محاسبات دشمن را بر هم زد.
 
دشمن را پشیمان کردیم و پشیمان‌تر خواهیم کرد
 
رفیعی‌آتانی با تأکید بر اقتدار جمهوری اسلامی گفت: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران توانسته‌اند دشمن را از اقدامات خود پشیمان کنند و این مسیر تا تحقق کامل خون‌خواهی شهدا ادامه خواهد یافت.
 
وی اظهار کرد: ملت ایران ثابت کرده است که در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی عقب‌نشینی نخواهد کرد و با اقتدار از حقوق خود دفاع می‌کند.
 
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین در پایان با قدردانی از حضور مردم، خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، نیروهای مسلح و مسئولان حاضر در مراسم، ابراز امیدواری کرد ملت ایران با وحدت، بصیرت و تبعیت از ولایت، راه شهدا را ادامه داده و دشمنان را بیش از گذشته پشیمان خواهد کرد.

انتهای خبر/

مطالب مرتبط